• Maandag - Vrijdag
    10u00 - 12u30 | 14u00 - 17u00

  • Zaterdag
    10u00 - 17u00

Onze Materialen

Hierbij een overzicht van onze leveranciers en producenten. Zo kunt u uzelf overtuigen van het feit dat we enkel met kwaliteitsmaterialen en -bedrijven samen werken. 

Dichtingsmateriaal

Als dichtingsmateriaal gebruiken we Alkorplan van Renolit. Meer info vindt u op www.renolit.com. Deze heel betrouwbare folie bewijst al meer dan 50 jaar zijn hoge kwaliteit. Defrancq (www.defrancq.be) zorgt dat we u steeds met de beste materialen klaarstaan. 

Hieronder een korte video die u meer uitlegt over het materiaal. 

Isolatie

Al onze isolatie komt van het erg betrouwbare en beursgenoteerde Recticel.

Lichtkoepels

Skylux is de naam van het bedrijf en het merk van onze lichtkoepels. Surf naar www.skylux.be voor meer info.

Gevelbekleding

Wij werken met producten van Eternit Cedral waardoor wij u de perfecte afwerking kunnen garanderen! De voordelen hiervan zijn ook dat het brandveilig is én geluidsisolerend. Bovendien is het bestendig tegen vele levende organismen, chemicaliën, water en uiteenlopende temperaturen.

 

Wij bieden u steeds de juiste oplossing op maat aan! Contacteer ons gerust met al uw vragen of voor het maken van een afspraak. Wij komen snel langs voor een vrijblijvend en verkennend gesprek en onderzoek. Op basis daarvan maken wij een prima offerte op en stellen een timing voor. Aan u om de juiste beslissing te nemen.